Müokardiinfarkti neljas universaalne definitsioon - Selts, Euroopa Kardioloogide; Marandi, Toomas (Eesti Arst, 2019)
Euroopa Kardioloogide Seltsi juhendmaterjal, tunnustanud ja kohandanud Eesti Kardioloogide Selts, Eesti Laborimeditsiini Ühing ja Eesti Radioloogia Ühing.