Kõrgtundliku südamespetsiifilise troponiini suurenenud väärtuste prognostiline tähendus rindkere tömptrauma korral - Keskpaik, Triinu; Starkopf, Joel; Kirsimägi, Ülle; Mihnovitš, Vladislav; Lomp, Andrus; Raamat, Eeva-Maarja; Saar, Sten; Talving, Peep (Eesti Arst, 2020)
Eesti Arst 2020; 99(11):707