Süvade kaela painutajalihaste treeningu mõju kroonilise kaelavalu korral - Reisberg, Kirkke; Nilbe, Villem (Eesti Arst, 2021)
Krooniline kaelavalu on levinud tervisehäire, mis nõuab multidistsiplinaarset käsitlemist. Selle üheks ravivõimaluseks on kehalised harjutused. Ülevaates on võrreldud avaldatud uurimuste andmete põhjal süvade kaela painutajalihaste treeningu mõju teiste kasutusel olevate kaelalihaste treeningu programmidega kroonilise kaelavalu korral.