Erinevused reieluu proksimaalse osa murru järelravi praktikas ja kaasuv dementsus halvendavad taastusravi kättesaadavust - Prommik, Pärt; Kolk, Helgi; Maiväli, Ülo; Pääsuke, Mati; Märtson, Aare (Eesti Arst, 2021)
Eesti Arst 2021; 100(2):118