Erakorralise meditsiini töötajate poolt ultraheli kontrolli all tehtud närviblokaadide ohutus ja valu leevendamine: retrospektiivne uuring* - Klimušev, Gustav (Eesti Arst, 2024)
Eesti Arst 2024; 103(11):579