Sigmasoole resektsioon võrreldes konservatiivse raviga peale divertikuliiti – juhuslikustatud kliinilise uuringu LASER nelja aasta analüüs* - Klaus, Alice (Eesti Arst, 2026)
Eesti Arst 2026; 105(1):36