Ärevushäirete diagnostika ja ravi esmatasandi arstiabis - Šlik, Jakov (Eesti Arst, 2002)
Ärevushäired on üks sagedasemaid terviseprobleeme. Kuni neljandik inimestest kannatab elu jooksul mõne ärevushäire sümptomi all. Ärevushäire äratundmise ja asjakohase ravini jõutakse sageli suure hilinemisega. Õigeaegse sekkumise korral saavutatakse enamikul patsientidest tõenduspõhiste farmakoloogiliste ja psühholoogiliste ravimeetodite abil hea paranemine. Eesti Arst 2002; 81 (10): 645–654