Eesti hambaarstide päevad 2002 - Nõmmela, Rita (Eesti Arst, 2002)
Sel aastal korraldas Eesti Stomatoloogia Selts Eesti hambaarstide päevad 23.–24. augustil Tartus Vanemuise kontserdimajas. Päevad algasid eelkursusega 22. augustil. Eelkursuse teema oli seekord “Totaalprotees”, mõeldud hambaarstidele ja -tehnikutele. Lektoriks oli kutsutud prof Peteris Apse Riia Meditsiiniakadeemiast.