LANTUSe (insuliinglargiini) kasutamine diabeedi ravis - Matjus, Svetlana (Eesti Arst, 2003)
Insuliinglargiin – LANTUS – on insuliini preparaat, millest toimeaine vabaneb aegamööda ning mis tagab raviaine ühtlase kontsentratsiooni organismis 24 tunni jooksul. Preparaati manustatakse süstena üks kord ööpäevas.