Eesti ravijuhendid - Sinisalu , Väino (Eesti Arst, 2003)
Viimasel aastakümnel on kogu maailmas hoogustunud ravi- ja diagnostikajuhendite koostamine. Medline’i andmebaasis leidub märksõna all “practice guideline” 6895 viidet (1). Sellises juhendite rägastikus orienteerumine on raske. Seepärast töötatakse igas paikkonnas välja ka oma juhendid. Eesti Arst 2003;82(12):885-6.