Traumajärgne jäseme neuroreflektoorne düstroofia - Vastamäki, Martti (Eesti Arst, 2003)
Jäseme traumaatilise kahjustuse järel võib jääda püsiv tugev valu, kudede turse ja troofiline muutus ning oluline funktsioonihäire. Sündroomi etioloogia ei ole selge ja kirjanduses on see tuntud kui traumajärgne neuroreflektoorne düstroofia, kuid kasutusel on ka mõiste kompleksne regionaalne valusündroom.