Hambaproteesimise ravivajadus ja -nõudlus Eestis - Salum, Olev; Russak, Silvia; Korrovits, Andres (Eesti Arst, 2003)
Ülevaates on selgitatud proteetilise hambaravi vajaduse ja ravinõudlusega seotud probleemistikku tänapäeva Eesti oludes eesmärgiga prognoosida ravivajaduse muutusi ähitulevikus Eesti Tervishoiuprojekti 2015 raames. See võimaldaks paremini ette valmistada nii arstide väljaõppe kui täiendusõppe süsteemi, samuti sotsiaalseid garantiisid agavaid institutsioone (haigekassa), et paremini kindlustada elanikkonda proteetilise hambaravi kui tervishoiuteenuse ühe liigiga.