(untitled) (Eesti Arst, 2003)
8. septembril sai 65aastaseks professor ja meditsiinidoktor Aili Paju. Aastatel 1957–1968 omandas Aili Paju Tartu Riiklikus Ülikoolis kahekordse kõrghariduse, saades esmalt treeneridiplomi kergejõustiku erialal TRÜ kehakultuuri- ja seejärel arstidiplomi TRÜ arstiteaduskonnas.