15 aastat Eesti Arstide Liidu taasasutamisest - Sinisalu , Väino (Eesti Arst, 2003)
Eesti Arstide Liidu taasasutamiskoosolek toimus 16. juunil 1988 Tallinnas. Võeti vastu põhikiri, mille järgi liidu ülesanne on esindada ja kaitsta Eesti arstkonna õigusi ning huve tervishoiu-riigivõimu ja ühiskondlikes organites. EAL tegevuse eesmärgiks formuleeriti arstiteadlaste ja tegevarstide ühendamine rahva tervise kaitseks, tervishoiupoliitika kujundamiseks ning meditsiinikultuuri edendamiseks (1). Taasasutatud EAL presidendiks valiti Laur Karu, kes praeguseks on meie hulgast lahkunud.