Maokorpuse limaskesta atroofia, seerumpepsinogeen I ja vagotoomia: duodenaalhaavandiga patsientide pikaajaline uuring - Peetsalu, Ants; Valle, Julio; Peetsalu, Margot; Härkönen, Matti (Eesti Arst, 2003)
Uurimus näitab seoseid maokorpuse limaskesta kroonilise aktiivse gastriidi, atroofia ning seerumpepsinogeen I taseme vahel duodenaalhaavandi haigetel vagotoomia järel 14 aasta jooksul sõltuvalt vagotoomia täielikkusest. Eesti Arst 2003; 82 (8): 524–531