Migreeni ja epilepsia komorbiidsus Haigusjuht ja kommentaar - Kaasik, Ain-Elmar (Eesti Arst, 2003)
60aastane naine kaotas kerge kehalise töö juures lühiajaliselt teadvuse – enda ja juuresolijate arvates ta minestas hetkeks. Patsient tundis end peatselt paremini, kuid ligikaudu tund hiljem kujunes peavalu, millele lisandus iiveldustunne ja ka oksendamine. Koos sellega muutus ta rahutuks ning näis, et ta ei saa kaaslaste kõnest aru.