Narkomaania nakkushaiguste levitegurina - Jõgiste, Ants; Kerbo, Natalia; Kalikova, Nelli; Aro, Tiiu (Eesti Arst, 2003)
Artiklis on lühidalt käsitletud narkomaania mõju mõne nakkushaiguse levikule. Ülevaade ei ole ammendav probleemikäsitlus, vaid teave arstkonnale nakkushaiguste uuest levitegurist. Eesti Arst 2003; 82 (2): 496–500