Ninaverejooksud pärast sildenafiili (Viagra) tarvitamist - Kaasik, Ain-Elmar (Eesti Arst, 2003)
Lõõgastades kavernooskorpuse silelihaseid, soodustab sildenafiil (Viagra) peenise erektsiooni. Ravim võib toimida ka kehas mujal paiknevatesse erektiilsetesse kudedesse. Seda hüpoteesi toetavad järgnevalt kirjeldatud haigusjuhud.