Timerosaal – contra - Szirko, Ferenc (Eesti Arst, 2003)
Kuigi töötan üheksandat aastat antenataalse meditsiini osakonnas, olen hingelt lastearst – tahan teada, mis saab minu patsientidest pärast sündi. Pressi suubunud vastsündinute vaktsineerimise debatt sundis asja lähemalt uurima.