(untitled) (Eesti Arst, 2003)
Ülo Lepp sündis 29. detsembril 1917. a Tartus ülikooli lõpetama valmistuva noore arsti, hilisema TRÜ nakkushaiguste ja mikrobioloogia kateedri juhataja professor Feliks Lepa peres. Tänu perekonna, eriti aga lasteaednikust ema toele sa ta laiapõhjalise hariduse, huvitus muusikast ja kaunitest kunstidest.