Spasmex (trospiumkloriid) – preparaat sundinkontinentsuse raviks - Mihhejeva, Natalja (Eesti Arst, 2003)
Uriinipidamatus on tõsine meditsiiniline, psühholoogiline ja sotsiaalne probleem, mis esineb sagedamini eakatel inimestel. Sõltumata vanusest, soost ja vaimsest seisundist, on kusepidamatus ebanormaalsus, mis vajab ravi. Eristatakse mitut tüüpi uriiniinkontinentsust. Häire olemuse täpne selgitamine on oluline nii prognoosi kui ravi aspektist.