10 aastat kirjastust Medicina - Sinisalu , Väino (Eesti Arst, 2003)
Ärgitus asutada eestikeelset meditsiinikirjandust väljaandev kirjastus tuli Soome Arstide Seltsilt Duodecim. Duodecimi selts, Kustannus OY Duodecim ja Eesti Arstide Liit asutasid aprillis 1993 kirjastuse Medicina. Uues ettevõttes on iga asutaja 1/3 aktsiate omanik. Medicina direktoriks sai Kaja Uska, eestipoolseteks juhatuse ja nõukogu liikmeteks Väino Sinisalu ning Matt Mägi. Esimesed kaks on selles ametis tänaseni, Matt Mägi asemel on 1995. aastast praeguseni nõukogu liikmeks Indrek Oro.