Eesti Arstide Päevad - Rehemaa, Katrin; Sinisalu , Väino (Eesti Arst, 2003)
Eesti Arstide Päevad on Eesti Arstide Liidu korraldatav iga-aastane arstide suurüritus. Päevade raames toimub arstide teaduskonverents ja meditsiinifirmade näitus. Põhimõtteks on pakkuda midagi kõigile tohtritele, sõltumata erialast.