Sotsiaaltöötajate tegevusvaldkonnad Eesti raviasutustes - Narusson, Dagmar (Eesti Arst, 2003)
Mitmes Eesti raviasutuses töötavad kõrvuti teiste spetsialistidega sotsiaaltöötajad, kuid senini on puudunud ülevaade nende tegevusvaldkondadest. Artiklis kirjeldatud uurimust ajendas korraldama praktiline vajadus välja selgitada Eesti raviasutuste sotsiaaltöötajate tegevusvaldkonnad, et analüüsida ja teadvustada sotsiaaltöötajate panust tervishoiuasutuse klientide abistamisel.