Puusaliigeste arenguline nihestus Ülevaade ja haigusjuhu kirjeldus - Kuum , Mare; Lõivukene, Ragnar (Eesti Arst, 2003)
Artiklis on antud ülevaade 5 aasta vanuse tütarlapse haigusjuhust, keda raviti kirurgiliselt varem diagnoosimata vasaku puusaliigese arengulise nihestuse tõttu. Lühidalt on tutvustatud puusaliigese arengulise nihestuse etioloogiat ning diagnostika ja ravi põhimõtteid. Eesti Arst 2003; 82 (2): 115–121