Laste diabeetilise ketoatsidoosi ravijuhend - Grünberg, Heli; Tillmann, Vallo (Eesti Arst, 2003)
Laste diabeetilise ketoatsidoosi ravijuhendi on heaks kiitnud Eesti Endokrinoloogide Selts 22. novembril 2002. a ja Eesti Lastearstide Selts 23. mail 2002. a.