Kroonilise neerupuudulikkusega haigete kompleksse taastusravi võimalusi - Maaroos, Jaak; Ots, Mai; Pechter, Ülle (Eesti Arst, 2003)
Taastusravi kroonilise neeruhaiguse korral hõlmab lisaks medikamentoossele renoprotekteerivale ravile kindlasti ka dieedisoovitusi, kehakaalu langetamise planeerimist, suitsetamisest loobumist ning mõõdukalt doseeritud ja regulaarset kehalist aktiivsust (liikumisravi). Kehalise aktiivsuse intensiivsus, regulaarsus ja maht tuleb valida individuaalselt igale patsiendile sõltuvalt neeruhaiguse staadiumist. Eesti Arst 2003; 82 (1): 16–21