Whipple’i tõbi: ülevaade haigusest ja haigusjuht - Sits, Leana; Sirotkina, Meeli; Salupere, Riina (Eesti Arst, 2004)
Whipple’i tõbi on harva esinev multisüsteemne bakteriaalne infektsioon, mille tekitajaks on grampositiivne bakter Tropheryma whippelii. Artiklis on antud ülevaade Whipple’i tõvest ning kirjeldatud haigusjuhtu TÜ Kliinikumi sisekliiniku endokrinoloogia-gastroenteroloogia osakonnas. Eesti Arst 2004; 83 (11): 750–755