(untitled) (Eesti Arst, 2004)
31. oktoobril täitub aasta päevast, mil Sotsiaalministeeriumi kantsler Maarja Mändmaa kirjutas alla töövõtulepingule, mis nägi ette Meditsiiniraamatukogu hoone Lai 22 enampakkumisele mineku. Müügist saadava rahaga tahetakse remontida Sotsiaalministeeriumi maja. Raamatukogu on kavas liita mõne teise teadusraamatukoguga. Nii likvideeritaks iseseisev Meditsiiniraamatukogu, suurimaid erialaseid raamatukogusid vabariigis, mille fondi suurus on üle 200 000 ja lugejaid ligi 4000. Eesti saaks nii olema ainuke riik Euroopas, kus meditsiini keskraamatukogu puudub.