Kas investeeringud sotsiaalsetesse väärtustesse on võti Eesti riigi tulevikku? Põhja-Eesti Regionaalhaigla konverents - Sinisalu , Väino (Eesti Arst, 2004)
PERH korraldas 29. oktoobril 2004 esindusliku konverentsi teemal “Igapäeva probleem – tervishoiu rahastamine”. Konverentsi ajastamist tingis ka praeguse PERHi tuumiku – Mustamäe haigla – esimene tõsisem juubel, 25 aastat Tallinna Kiirabihaigla asutamisest. Nagu väitis PERHi juhatuse esimees Tõnis Allik, et tahetud üritusega seda sündmust üle tähtsustada: PERHi koosseisu kuuluvad praegu ka palju pikema ja väärikama ajalooga raviasutused. Samas on see näide sellest, kuidas ajalugu kordub: kui 25 aastat tagasi koondati Mustamäe haiglasse mitmed eraldiseisvad raviasutused Tallinnast, siis PERHi loomisega ühendati veelgi rohkem Tallinna raviasutusi ühte kompleksi. Eesti Arst 2004; 83(11): 784-785