(untitled) (Eesti Arst, 2004)
Toimetuse küsimustele vastas Toomas Vilosius. Kolleeg T. Vilosius on viimase kümnendi vältel kuulunud Eesti tervishoiupoliitika kujundajate hulka oma ametkoha tõttu. Alates jaanuarist kuni septembrini 1994. a oli ta Sotsiaalministeeriumi kantsler, 1994. a septembrist kuni 1995. a aprillini ja detsembris 1996 sotsiaalminister ning pärast seda kuni aprillini 2003 Riigikogu sotsiaalkomisjoni esimees. Praegu töötab T. Vilosius PERHi juhatuse liikmena. Eesti Arst 2004; 83(11): 786-787