Eesti arstid maailma arstide parlamendis - Oro, Indrek (Eesti Arst, 2004)
Ettepaneku Eesti Arstide Liidule (EAL) liitumiseks Maailma Arstide Liiduga (World Medical Association, WMA) tegid eelmise aasta septembris Helsingis toimunud peaassambleel (vt ka EA nr 11, 2003) WMA toonane president Kati Myllymäki ja peasekretär Delon Human. Eesti arstid näitasid oma üksmeelset toetust liitumisettepanekule viimasel üldkogu koosolekul Viljandis. Ühehäälne toetus oli selge märk, et arstkonna ilmavaatest pole kadunud igiomane ühtekuuluvustunne oma ametivendadega teistes maades. Eesti Arst 2004; 83(11): 790-792