Kilbiga või kilbil? - Rehemaa, Katrin (Eesti Arst, 2004)
Tervishoiutöötajate palgaläbirääkimistel lepiti kokku kahe järgmise aasta miinimumtunnitasu: arstidel 2005. aastal 66 ja 2006. a 75 krooni, õdedel vastavalt 34 ja 39, hooldustöötajatel 20 ja 23 krooni. Eesti Arst 2004; 83 (9): 641–643