(untitled) (Eesti Arst, 2004)
28. novembril 2003. a kaitses Karolinska Instituudis edukalt doktoriväitekirja stomatoloogia kliiniku arst-õppejõud Ülle Voog. Promoveerimine toimus 14. mail 2004. Väitekirja “Temporomandibular joint involvement by systemic inf lammatory disease with reference to pain modulation and joint tissue distraction” (“Alalõualiigese haaratus süsteemsete sidekoehaiguste korral, peatähelepanu pööramisega valu moduleerimisele ja kudede destruktsioonile”) juhendasid prof Edvitar Leibur ja dots Riina Kallikorm Tartu Ülikoolist ning prof Sigvard Kopp ja med-dr Per Alstegren Karolinska Instituudist. Oponeeris dotsent Sigvard Äkerman Malmö Ülikoolist.