Eosinofiilne fastsiit. Haigusjuht ja kommentaar - Kaasik, Ain-Elmar (Eesti Arst, 2004)
30aastane mees suunat i konsul tatsiooni le polüneuropaatia või karpaalkanali sündroomi kahtlusega. Ta olulisim kaebus oli võimetus pigistada sõrmi rusikasse. Patsiendi eluviis oli olnud sportlik: ta külastas regulaarselt jõusaali, pöörates tähelepanu lihaskonna arendamisele.