(untitled) (Eesti Arst, 2004)
Reumatoidartriidi ravijuhendi on kinnitanud Eesti Reumatoloogide Seltsi juhatus 11. aprillil 2003. a Tallinnas, heaks kiitnud Eesti Perearstide Seltsi ja Eesti Sisearstide Seltsi juhatus. Tunnustatud Eesti Haigekassa poolt.