Lööve nimmepiirkonnas - Kaasik, Ain-Elmar (Eesti Arst, 2004)
61aastase naise tütar märkas, et ta emal on nimmepiirkonnas ulatuslik nahalööve. Kuivõrd nahamuutus vaevusi ei põhjustanud, ei olnud patsient sellele ise tähelepanu pööranud ega teadnud, millal see tekkis. Siiski ei möödunud nahareaktsioon lähema 2–3 kuu vältel, mistõttu patsient pöördus arsti poole. Küsitlusel meenus talle, et umbes 4 kuud tagasi kannatas ta mitu nädalat kestnud nimmevalu tõttu ja kasutas selle leevendamiseks finalgoonsalvi ning elektrilist soojenduspatja.