(untitled) (Eesti Arst, 2004)
19. detsembril 2003 toimunud istungil valis Tartu Ülikooli nõukogu kohtuarstiteaduse professoriks Marika Väli, oftalmoloogiaprofessoriks Pait Teesalu ning anestesioloogia ja intensiivravi professoriks Joel Starkopfi.