Laps vajab lastearsti! Tervishoiureformist Tallinna lasteteenistuses - Martinson, Merike (Eesti Arst, 2004)
Tervishoiureform on raputanud kogu Eesti tervishoiusüsteemi, olles viimase kolme aastaga kõige tormilisemalt puudutanud Tallinna. Nüüd, mõningase stabiliseerumise perioodil, on aega vaadata tahapoole ning analüüsida suurte muudatuste tulemusi.