Armisongade ravi – muutuste ajastu - Pedesk , Kai; Murruste, Marko (Eesti Arst, 2004)
Armisong tekib 5–11%-l laparotomeeritud patsientidest, haavainfektsiooni korral kuni 23%-l. Armisongade klassikalise ravi – koeplastika – halvad tulemused (15–50% songa retsidiive) viisid uute ravivõimaluste otsingutele ja alloplastika levikule. Alloplastika korral suletakse defekt kõhuseinas kunstmaterjalist võrgu (lapi) abil.