Kusepõiehäirete ravimeetodid uriinipidamatuse korral - Timberg, Gennadi; Tuuli-Leisi, Varje-Riin (Eesti Arst, 2004)
Uriinipidamatus on sage probleem nii vanemas eas inimestel kui mitmete haiguste ja traumade korral. Õige ravi põhineb kusepõie funktsioonihäirete täpsel diagnoosimisel. Artiklis on antud ülevaade kusepõiehäirete põhjustest, nende klassifikatsioonist ja ravimeetoditest.