Muudatused ravikindlustuse valdkonnas isikute vabal liikumisel Euroopa Liidu riikides - Tuur, Miret (Eesti Arst, 2004)
1958. aastal Rooma lepinguga sätestatud Euroopa Majandusühenduse eesmärk oli tagada liikmesriikide majandusedu ühtse turu kaudu. Ühisturu kindlustamiseks kehtestati Euroopa Ühenduse piires neli vabadust: kapitali, kaupade, teenuste ja töötajate liikumise vabadus.