(untitled) (Eesti Arst, 2005)
Ravijuhendi koostamise eesmärgiks on anda esimene põhjalikum eestikeelne ülevaade nüüdisaegsetest põhimõtetest verepreparaatide kasutamisel, et luua teoreetiline alus üle riigi kõigile patsientidele ühtlase kvaliteediga transfusioonravi tagamiseks. Eesti Arst 2005; 84 (12): 897–896