Eesti Arstide Liidu tegevus aastal 2005 - Kork, Andres (Eesti Arst, 2005)
Eesti Arstide Liit taasasutati 1988. a – 17 a tagasi. Möödunud aastatele tagasi vaadates võib väita, et EAL on aktsepteeritud riigivõimu organisatsioonide ja arstide poolt Eesti arste esindava ainsa ja täievolilise organisatsioonina. Organisatsiooni kuulub selle aasta 25. novembri seisuga 2725 arsti, aasta jooksul on liitunud 67 kolleegi. Eesti Arst 2005; 84 (12): 884–886