Viljandi Arstide Liit 1920–2005 - Viira, Eduard; Metsmaa, Marek (Eesti Arst, 2005)
21. novembril 2005 täitub 85 aastat Viljandi Arstide Seltsi asutamisest. 21. novembril 1920. aastal toimus arstide M. Nõgese, J. Varese ja A. Zastrovi algatusel Viljandi Arstide Seltsi asutajaliikmete koosolek. Sellest võttis osa üheksa Viljandi arsti, lisaks olid nõusoleku seltsi astumiseks andnud viis kolleegi, kes ei saanud nimetatud koosolekul osaleda. Koosolekut juhatas M. Nõges, kes luges ette põhikirjakavandi, kuhu tehti mõned parandused. Viljandi Arstide Seltsi esimeheks valiti M. Nõges, abiesimeheks ja laekahoidjaks A. Zastrov, kirjatoimetajaks R. Tamberg. Eesti Arst 2005; 84 (10): 754–755