Lisinopriili ööpäevane vererõhku langetav efektiivsus kerge ja keskmise raskusastmega arteriaalse hüpertensiooni patsientidel - Kalle, Anneli; Pšenitšnikov, Igor; Puusaag, Maie; Viigimaa, Margus; Hansen, Sirje; Šipilova, Tatjana (Eesti Arst, 2005)
Kõrgvererõhktõve ravis eelistatakse ravimeid, mille toime kestab terve ööpäeva. Üheks selliseks on lisinopriil, millel on vähe kõrvaltoimeid ja mis ei vaja aktiveerumiseks maksametabolismi. Töös on uuritud lisinopriili vererõhku alandavat toimet ööpäevasele vererõhule kerge ja keskmise raskusega essentsiaalse hüpertensiooniga patsientidel, kasutades ööpäevast vererõhu monitoorimist. Eesti Arst 2005; 84 (7): 461–465