Kognitiiv-käitumuslik koolitusprogramm Parkinsoni tõve patsientidele ja tugiisikutele: projekt EduPark - Kanarik, Eve; Ellgring , Heiner; Macht, Michael; Taba, Pille; Krikmann, Ülle (Eesti Arst, 2005)
Parkinsoni tõbi kroonilise neuroloogilise haigusena põhjustab lisaks füüsilistele vaevustele ka psühholoogilisi probleeme, millega toimetulek mõjutab otseselt patsientide elukvaliteeti. Toimetuleku soodustamiseks kasutatakse mitmesuguseid psühholoogilisi sekkumismeetodeid, sealhulgas kognitiivset käitumisteraapiat. Eesti Arst 2005; 84 (6): 402-407