Haiglaravi arengutest - Vask, Arvi (Eesti Arst, 2005)
Eesti riik kuulub juba üle aasta Euroopa Liitu, mis on eelkõige neljal vabadusel põhinev ühisturg, mis mõjutab ka üsna oluliselt tervishoidu ja selle sektori erinevaid osi. Kui vaadata, kuidas sellel turul üldiste näitajate osas paistab välja Eesti haiglasektor, siis tuleb kohe tunnistada, et päris hästi.