Liikumisharrastus – meelelahutusest eluvajaduseni - Arvisto, Mait (Eesti Arst, 2005)
Piisavat igapäevast liikumiskoormust saab Eestis kolmandik meestest, neljandik naistest ja pooled koolinoortest. Sportimisvõimalused koolides on vähesed. Organisatoorselt kehtib traditsiooniline võistlusspordi eelistamine, kuid rahva tervise nimel on vaja süvendada kogu elanikkonna liikumisharrastusi. Eesti Arst 2005; 84 (4): 283-287