Piimhappebakterite mõju inimese tervisele - Reismaa, Erika (Eesti Arst, 2005)
Lactobacillus rhamnosus GG (ATCC 53103) ehk Lactobacillus GG ehk LGG on terve inimese soolestiku mikrofloorast isoleeritud probiootiline piimhappebakteri tüvi, mille positiivne mõju inimese tervisele on rohkete kliiniliste uuringutega tõestatud. LGG mõjutab inimese kaitsevõimet haiguste vastu, aktiveerides antikehade sünteesi ja lokaalset immuunvastust. Eesti Arst 2005; 84 (3): 174-179